top of page

IK
ZIE &
HOOR
JOU

Iwings. Angelic van Mierle Teerlink

“Herontdek jouw innerlijk vuur weer en streef naar zelfverbetering. De brandstof die je passie weer aanwakkert, je horizon verbreedt en jouw potentieel ontketent. Persoonlijke groei is de magische ladder die je elke dag naar een hoger niveau tilt.”

Loop je vast in je leven of wil je gewoon even wat richtingaanwijzers ontvangen op jouw ontdekkingsreis naar jezelf?

Het bewust worden van je helingsproces is niet altijd even makkelijk, daarom ben ik er voor jou, ik zie en hoor jou, wanneer jij wilt.

Je hoeft deze mooie reis naar jouw authentieke zelf niet alleen te doen.

 

Natuurlijk zijn er de online programma's LOVE M'IWINGS &

HEAL M'IWINGS waar je je in kunt verdiepen, maar soms heb je even persoonlijke begeleiding nodig, ik ben er voor je!

 

Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van de vaardigheden, strategieën en gedragingen die je nodig hebt om een ​​leven te creëren dat je vervult en waar je je goed bij voelt.

 

Ik zal je ondersteunen en begeleiden bij elke stap van je reis en ervoor zorgen dat je de steun hebt die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 

De IK ZIE & HOOR JOU coachingsessies zijn ONLINE via teams, dit omdat ik vind dat wanneer je in je veilige omgeving, je thuishaven bent het beste kunt helen.

 

🤍

Als je klaar bent om te investeren in jezelf en een positieve verandering in je leven te maken, boek dan een ONLINE GRATIS kennismakingsgesprek bij mij en laten we samen aan de slag gaan!

"Elke dag is een nieuw hoofdstuk in je leven. Schrijf elk hoofdstuk met liefde, veerkracht en zelfontdekking, en laat je verleden de brandstof zijn die je nodig hebt om je toekomst te verlichten."

 

Wacht niet langer en meld je aan voor een online sessie! 

 

 

I WILL GIVE YOU WINGS TO FLY!

Jij bent het zo waard!

REVIEWS

“IK KEN JE AL EN WIST ALLANG DAT JE DIT IN JE HAD. IK BEN JE DANKBAAR DAT JE MIJ OP EEN EENVOUDIGE MANIER COMPLEXE THEORIEËN HEBT WETEN UIT TE LEGGEN EN ME HEBT LATEN BEGRIJPEN HOE GEDACHTEN EN OVERTUIGINGEN MIJN LEVEN BEÏNVLOEDEN, ZELFS HET GEBRUIK VAN BEPAALDE WOORDEN BETER KAN VERMIJDEN. IK LEER STEEDS MEER VAN JOU LIEVE ANGELIC, DANKBAAR BEN IK DAT IK JE KEN."

“JEEJ WAT WAS HET EEN EYE OPENER! DE LIFE COACH HEEFT ME ECHT LATEN INZIEN HOE NEGATIEVE OVERTUIGINGEN EN BEPERKENDE GEDACHTEN ME ALTIJD HEBBEN TEGENGEHOUDEN IN HET VERLEDEN. NU IK DIT BESEF, VOEL IK ME ECHT DANKBAAR DAT WE GAAN WERKEN AAN HET TRANSFORMEREN VAN MIJN MINDSET. IK KAN NIET WACHTEN OM TE ZIEN WAT DE VOLGENDE SESSIE IN PETTO HEEFT EN HOE IK VERDER KAN GROEIEN."

“IK HEB ONLANGS MIJN EERSTE SESSIE GEHAD MET DEZE LIEVE EN GEWELDIGE LIFE COACH EN IK KAN NIET GENOEG BENADRUKKEN HOE BELANGRIJK HET IS OM EEN GOEDE MINDSET TE HEBBEN. VANAF HET MOMENT DAT IK DE SESSIE BEGON, REALISEERDE IK ME METEEN DAT DIT DE SLEUTEL IS TOT HET BEREIKEN VAN SUCCES EN GELUK IN HET LEVEN. ANGELIC HEEFT EEN ONGELOOFLIJK INZICHT EN BEGRIP VAN HOE GEDACHTEN ONZE ACTIES BEÏNVLOEDEN. IK BEN HAAR DANKBAAR DAT WE AAN DEZE MINDSET GAAN WERKEN, OMDAT IK NU AL EEN POSITIEVE VERANDERING VOEL. IK KIJK OOK AL UIT NAAR DE BODY EMOTION TUNING SESSIE DIE IK VOOR DE VOLGENDE KEER HEB GEBOEKT."

Uit respect voor de privacy van alle personen en hun persoonlijke ontwikkelingsreis, worden er geen namen vermeld in deze reviews.

IT DOESN'T GET EASIER.
YOU GET BETTER.

......Every day is a chance to get better, start now.

bottom of page