top of page

More about me

Ang orange boven_edited.jpg

“Mijn levensmissie is om jou terug te brengen naar jouw innerlijke kracht, zodat je met passie kan leven vanuit jouw hart.”

Hi ik ben Angelic van Mierle Teerlink, jouw Online Inspirational Life Guide Coach op jouw reis van transformatie en zelfontdekking.

 

Mijn missie is jou terug te brengen naar jouw innerlijke kracht, je wortels te herplanten in gezonde nieuwe voedende aarde zodat jij die zelfverzekerde en authentieke vrouw wordt, die een vervuld leven leidt vanuit verbinding, rust en balans.

Samen gaan we van onzichtbaar naar zichtbaar, en brengen we jouw innerlijk licht weer volop tot bloei, zodat jouw innerlijk vuur weer volop gaat branden!

Het pad naar heling en zelfontwikkeling is wellicht een van de zwaarste, maar tegelijkertijd het moedigste en meest waardevolle wat je voor jezelf kunt doen. In dit prachtige leven, dat je nu leidt, help ik je om diep in jezelf te graven en je ware passie vanuit het hart te vinden.

"Geluk" is niet altijd te vinden in externe omstandigheden, maar wel in jezelf.

 

Het waarderen van jezelf, anderen en je omgeving begint bij het ontdekken van jouw krachten, kwaliteiten en talenten.

Soms weet je alleen niet precies 'hoe'.

Daar kom ik in beeld als jouw gids, jouw navigatiesysteem op deze ontdekkingsreis.

Mijn aanpak is gebaseerd op twee krachtige methodieken:

Mindfulness en Positive Mind & Body Emotion Tuning.

Met Mindfulness leer ik je om bewust te zijn van het huidige moment, je emoties en gedachten. Dit helpt je om jezelf beter te begrijpen en om meer inzicht te krijgen in wat je nodig hebt om je leven meer in balans te brengen.

Met Positive Mind & Body Emotion Tuning richt ik me op het versterken van jouw weerbaarheid, welzijn en veerkracht. Ik help je om positieve emoties te ontwikkelen en te benutten, zodat je beter in staat bent om te gaan met stressvolle situaties en tegenslagen.

Het gedrag en de gedachten die de problemen in stand houden worden besproken en behandeld.

Door negatieve gedachten en overtuigingen te identificeren en uit te dagen, kan je je denken veranderen en je gedrag aanpassen. Hierdoor kan je je emoties beter reguleren en kunnen mentale en zelfs fysieke problemen worden verminderd of opgelost.

Het kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden voor het omgaan met stressvolle situaties, het verbeteren van relaties en communicatie, en het bevorderen van persoonlijke groei.

 

Ook help ik je inzien om meer naar je lichaam te luisteren, zodat het niet tegen je hoeft te schreeuwen en hierbij je oude gevangen emoties los te laten, zodat je je niet meer geblokkeerd voelt in je leven.

Meer hierover, zie de Body Emotion Tuning Sessie.

Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van de vaardigheden, strategieën en gedragingen die je nodig hebt om een ​​leven te creëren dat je vervult en waar je je goed bij voelt.

Ik zal je ondersteunen en begeleiden bij elke stap van je reis en ervoor zorgen dat je de steun hebt die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 

Met meer dan 13 jaar solide ervaring, door te analyseren en bestuderen hoe de psyche, mind & lichaam in verbinding staan en door verschillende trainingen, cursussen en een Life Coach opleiding te hebben afgerond, ben ik hier om jou te begeleiden.

Laat mij jouw gids zijn via de online programma's of de Way of Life trajecten die ik geef en de online coaching sessies.

Ontdek de rust in je hoofd en de warmte in je hart, ongeacht wat er buiten jou gebeurt.

Samen creëren we een veilige ruimte waarin jouw innerlijk licht weer kan stralen.

Scroll lekker door mijn website heen, luister een podcastaflevering of boek meteen een Gratis Match Call in en dan kunnen we samen op weg🤍

Ik kijk ernaar uit om je te horen en te zien op jouw reis naar persoonlijke groei.

Lieve groet,

Angelic

"Hoe meer we ons licht delen, hoe helderder de wereld wordt."

....Maar soms blijf je aan je pijn vasthouden, totdat je iets vindt dat je meer waardeert dan je pijn, zoals je kinderen, familie, vrienden, je gezondheid, het leven, om hiervoor te groeien, de 'leeuw in de ogen aan durft te kijken' en te evolueren.

'Willen' veranderen is hierbij 'key', maar als je wilt dat je leven eruit blijft zien zoals het altijd al heeft gedaan dan zou ik vooral geen stappen ondernemen..

Wil je nu écht veranderen en evolueren, dan is 'inspired action' nemen de eerste stap naar een ander, meer vervullend leven!

En deze stap gaat je écht vleugels geven, geloof mij!


Bij IWINGS krijg je inzichten hoe bevrijdend het is om je leven te kunnen helen en een ijzersterke mindset te creëren om zo weer de weg terug  te vinden naar jouw ware authentieke zelf!

De vrouwen die de programma's en coachingsessies van IWINGS hebben gevolgd hebben hun vleugels weer (her)ontdekt en daarbij hun innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven mét een ijzersterke mindset

Zij zijn een blijvende transformatie doorgegaan.

Door het volgen van de aangeboden trajecten, online programma's en/of de coachingsessies worden de onderliggende patronen en onderdrukte pijnlijke emoties erkent, geaccepteerd en losgelaten! 

De navigatie naar de weg van heling, transformatie en de innerlijke verbinding herstellen, dit is wat ik jou kan brengen, zodat jij weer in verbinding én in balans bent met jezelf om jouw vleugels wijd uit te spreiden en alles in je leven met volle powerkracht kan waarmaken! 

Begin je reis vanaf hier en zie hoe mooie dingen en situaties zich ook kunnen ontvouwen in jouw leven!

 

 

 

 

I WILL GIVE YOU WINGS TO FLY!

Jij bent het zo waard!
 

bottom of page