top of page

More about me

Ang orange boven_edited.jpg

“Mijn levensmissie is om mensen terug te brengen naar hun innerlijke kracht, zodat ze met passie kunnen leven vanuit hun hart.”

​Hi, welkom!

Helen en werken aan jezelf is het zwaarste wat je kan doen in je leven maar tegelijkertijd ook het moedigste en meest waardevolle wat je mag doen voor jezelf, in dit ene prachtige leven welke je nu hebt!

Het ‘geluk’ vinden in jezelf waardoor je jezelf, anderen en je omgeving beter kunt waarderen, dit is wat je vaak wilt in het leven.

Alleen weet je soms niet ‘HOE?’

Hierin wil ik  je graag de weg wijzen, je gids zijn, want soms is het alleen het navigatiesysteem aanzetten en de reis volgt vanzelf..


Ontdek jouw krachten, kwaliteiten & talenten en leer om de kalmte en het geluk in jezelf te vinden ‘no matter what’ er buiten jou gebeurt.

Rust in je hoofd en warmte in je hart ♡

Ik ben Angelic van Mierle Teerlink, jouw inspirational Life Guide Coach, met solide ervaring in het leven door mijn zoektocht naar mijn eigen vleugels.

Van Pijn naar Powervleugels!

Mijn bijzondere levensreis heeft mij vele waardevolle inzichten meegegeven.

Het bevrijden van mijn blokkades en trauma's is een van de mooiste maar ook moeilijkste ervaringen waar ik doorheen gegaan ben.

De weg ernaartoe was zeer pijnlijk en hobbelig, maar mijn wil en doorzettingsvermogen om van mijn 'pijn' mijn kracht te maken was zéér groot.

Na een pad te hebben bewandeld met heftige ervaringen, trauma's en blokkades uit het leven heb ik een weg gevonden om deze voor mezelf te herkennen, erkennen, accepteren en los te laten (HEAL).

Ik ben nu op een punt beland waarbij ik een heerlijk, fijn, warm, plezierig, vervuld en overvloedig leven heb.

Door een complete mindsetreset, oude emoties en blokkades op te ruimen weet ik nu hoe ik op deze 'hoge' energiefrequentie kan blijven surfen.

Ik heb meer dan 11 jaar solide ervaring opgebouwd door verschillende trainingen, cursussen & een Life Coach opleiding te hebben afgerond.

 

Nu wil ik heel graag 'dit licht' aan jou doorgeven!

Laat mij jouw gids zijn in jouw ontdekkingsreis via de online programma's of de coaching sessies.

Als gediplomeerd life guide coach richt ik me op het helpen van mensen om meer voldoening, welzijn en veerkracht in hun leven te vinden en van Pijn naar Powervleugels te gaan.

 

Mijn aanpak is gebaseerd op 2 belangrijke methodieken:

Mindfulness en Positive Mind & Body Emotion Tuning.

Met Mindfulness leer ik je om bewust te zijn van het huidige moment, je emoties en gedachten. Dit helpt je om jezelf beter te begrijpen en om meer inzicht te krijgen in wat je nodig hebt om je leven meer in balans te brengen.

Met Positive Mind & Body Emotion Tuning richt ik me op het versterken van jouw weerbaarheid, welzijn en veerkracht. Ik help je om positieve emoties te ontwikkelen en te benutten, zodat je beter in staat bent om te gaan met stressvolle situaties en tegenslagen.

Het gedrag en de gedachten die de problemen in stand houden worden besproken en behandeld.

Door negatieve gedachten en overtuigingen te identificeren en uit te dagen, kan je je denken veranderen en je gedrag aanpassen. Hierdoor kan je je emoties beter reguleren en kunnen mentale en zelfs fysieke problemen worden verminderd of opgelost.

Het kan helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden voor het omgaan met stressvolle situaties, het verbeteren van relaties en communicatie, en het bevorderen van persoonlijke groei.

 

Ook help ik je inzien om meer naar je lichaam te luisteren, zodat het niet tegen je hoeft te schreeuwen en hierbij je oude gevangen emoties los te laten, zodat je je niet meer geblokkeerd voelt in je leven.

Meer hierover, zie Body Emotion Tuning Sessie.

Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van de vaardigheden, strategieën en gedragingen die je nodig hebt om een ​​leven te creëren dat je vervult en waar je je goed bij voelt.

Ik zal je ondersteunen en begeleiden bij elke stap van je reis en ervoor zorgen dat je de steun hebt die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

 

Dus als je klaar bent om te investeren in jezelf en een positieve verandering in je leven te maken, volg dan de online trainingen of boek een sessie zodat we samen aan de slag kunnen gaan!

"Hoe meer we ons licht delen, hoe helderder de wereld wordt."

....Maar soms blijf je aan je pijn vasthouden, totdat je iets vindt dat je meer waardeert dan je pijn, zoals je kinderen, familie, vrienden, je gezondheid, het leven, om hiervoor te groeien, de 'leeuw in de ogen aan durft te kijken' en te evolueren.

'Willen' veranderen is hierbij 'key', maar als je wilt dat je leven eruit blijft zien zoals het altijd al heeft gedaan dan zou ik vooral geen stappen ondernemen..

Wil je nu écht veranderen en evolueren, dan is 'inspired action' nemen de eerste stap naar een ander, meer vervullend leven!

En deze stap gaat je écht vleugels geven, geloof mij!


Bij IWINGS krijg je inzichten hoe bevrijdend het is om je leven te kunnen helen en een ijzersterke mindset te creëren om zo weer de weg terug  te vinden naar jouw ware authentieke zelf!

De vrouwen die de programma's en coachingsessies van IWINGS hebben gevolgd hebben hun vleugels weer (her)ontdekt en daarbij hun innerlijke vrijheid in alle facetten van hun leven mét een ijzersterke mindset

Zij zijn een blijvende transformatie doorgegaan.

Door het volgen van de online programma's en/of de coachingsessies worden de onderliggende patronen en onderdrukte pijnlijke emoties erkent, geaccepteerd en losgelaten! 

De navigatie naar de weg van heling, transformatie en de innerlijke verbinding herstellen, dit is wat de coachingsessies en programma's van IWINGS jou brengen, zodat jij weer in verbinding én in balans bent met jezelf om jouw vleugels wijd uit te spreiden en alles in je leven met volle powerkracht kan waarmaken! 

Begin je reis vanaf hier en zie hoe mooie dingen en situaties zich ook kunnen ontvouwen in jouw leven!

 

 

 

 

I WILL GIVE YOU WINGS TO FLY!

Jij bent het zo waard!
 

bottom of page