top of page

DISCLAIMER

Deze website biedt algemene informatie over het welzijn en bewustzijn van en voor volwassenen en alle aanverwante onderwerpen die hierover gaan.

De informatie en inhoud (zoals filmpjes etc.) op deze website & in de online prgramma's, of in enig andere gelinkte materialen, is niet bedoeld en mag niet worden opgevat als medisch advies, noch is de informatie een vervanging voor professionele medische expertise of behandeling.

Als jij of iemand anders medische zorg nodig hebt, dien je je huisarts/zorgverlener te raadplegen of een andere professionele medische behandeling te zoeken. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel nooit uit om ernaar te zoeken vanwege iets dat op deze website of in gelinkte materialen is gelezen. 

De meningen en standpunten die op deze website worden geuit, hebben geen relatie met die van een academische, ziekenhuis-, gezondheidspraktijk of andere instelling.

Het copyright van deze website en de bijbehorende content is vastgelegd door

'IWINGS' en blijft te allen tijde in het  bezit van 'IWINGS'. 

Onze content is er om je te helpen krachtiger in je leven te staan en je volledig potentieel te bereiken, waardoor je een positief verschil kunt maken in je omgeving en de wereld. Garanties over de resultaten kunnen wij je niet geven. Wat jij doet met de door ons aangeboden kennis is geheel aan jou. Samen willen wij je alleen helpen en ondersteunen door middel van onze kennis over te dragen en onze inspirerende content te delen hetzij via deze website of de online programma's die aangeboden worden!

Alle producten en diensten die wij aanbieden zijn geheel ontwikkeld door ons IWINGS voor educatieve en informatieve doeleinden. Wij geven geen belofte of garantie voor specifieke resultaten.

Op geen enkele wijze kunnen wij van 'IWINGS' aansprakelijk worden gehouden voor jouw situatie of eventuele misvattingen hierin.

bottom of page