top of page

LOVE M'IWINGS

OVER ZELFLIEFDE, ACCEPTATIE, MINDSETRESET, POSITIEF LEREN DENKEN
& MANIFESTEREN

ONLINE PROGRAMMA
LOVE M' IWINGS

Over Zelfliefde, Acceptatie, Mindsetreset, Positief leren denken & Manifesteren. Er is een manier om de kloof te dichten tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn – sneller dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Stel je voor dat je elke dag gelukkiger, sterker en met een heerlijk kalm gevoel wakker wordt terwijl je alles wat je doet vooruitgang boekt en je je dromen realiteit ziet worden doordat niks je meer in de weg staat! Weet je dat je MÉÉR wilt in het leven, maar weet je niet waar te beginnen? Laat ons je helpen navigeren en neem controle over je eigen leven! Wij kunnen je helpen je negatieve gedachten te veranderen naar positieve gedachten, je mindset te resetten en elk patroon te doorbreken in je leven om zo de kwaliteit van leven te creëren die je graag wenst! Het is zo belangrijk jezelf volledig te accepteren en dat je vanuit een rotsvast vertrouwen in jezelf de wereld om je heen ook kan vertrouwen.  ​Ons online programma LOVE M’IWINGS is ontworpen om je te helpen je zelfvertrouwen te vergroten, eigenwaarde op te bouwen, je (negatieve) gedachten te herkennen en om te zetten, bewust worden van je gedachten en wat je uitspreekt, de juiste woorden leren te gebruiken; dit betekent ook dat je leert hoe je jouw dromen en doelen kunt visualiseren en deze werkelijkheid kunt laten worden, waarbij je écht je volledige potentieel kunt ontketenen!  Daarnaast leer je in dit programma hoe je oude blokkades en oude overtuigingen kunt loslaten, zodat je niet langer belemmerd wordt in je groei. Door middel van verschillende technieken leer je deze blokkades te herkennen en te overwinnen. ​Dit programma is perfect voor jou wanneer je klaar bent voor meer geluk in je leven, om je zelfvertrouwen te vergroten en een mindset reset aan te gaan, je passies of purpose aan te wakkeren en de dag aan te gaan met een ongelooflijke energie, enthousiasme en opwinding. Wil je groeien en jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk vlak? Dan is LOVE M'IWINGS dé krachtige basis die je zoekt! ​Meld je nu aan voor het online programma LOVE M'IWINGS en begin jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Het programma kan je in een online omgeving volgen, in jouw eigen tijd, moeiteloos en met gemak! ​Als je alles bij hetzelfde laat, zal alles ook hetzelfde blijven, maak die verandering nu! ​

WAAROM NU

KIEZEN VOOR JEZELF

KIEZEN VOOR JEZELF

(HER)ONTDEK JOUW VLEUGELS EN STA KLAAR OM TE VLIEGEN!

ALLÉÉN VOOR DEGENEN DIE EEN SUCCESVOL LEVEN WILLEN LEIDEN IS EEN INVESTERING IN JEZELF NIET LANGER EEN "LUXE" OF EEN OPTIE... MAAR EEN ABSOLUTE MUST!

Want jij hebt ook de Power, de kracht in jezelf om alles te bereiken in het leven wat je maar wilt!

Je hebt tenslotte maar één leven!

De beste manier om in jezelf te investeren en om je te beschermen tegen de chaos van de buitenwereld, om ervoor te zorgen dat wàt er ook om je heen gebeurt, dat je krachtig, stabiel, gefocust, vervuld, succesvol en in vertrouwen blijft is om de vaardigheden te verwerven waar je je verdere leven wat aan hebt!

Want wanneer je dit hebt kan je echt pas al je dromen waarmaken die jij graag waarheid wil zien worden in jouw leven!

 

WANT DIT WIL JIJ ECHT NIET MEER

 • Jezelf Niet-Goed-Genoeg-Voelen

 • Je overdenkt teveel

 • Negatieve gedachten komen vaak bij je op

 • Je dromen & doelen lijken veel te ver weg

 • Faalangst voelen bij alles wat je doet

 • Paniekaanvallen en niet durven vertrouwen op jezelf

 • Je constant somber voelen en niet weten hoe hier uit te komen

 • You are working your ass off, voor wat eigenlijk?

 • Niet weten wat voor doel je hebt hier op aarde

 • Een leven waarbij je liever nog een dag in bed wilt blijven liggen

 • Je weet geen helderheid te krijgen in je leven

 • Je wilt nu echt weten hoe manifesteren eigenlijk werkt

Wat je wel graag wilt.. 

Een plezierig, kalm en fijn leven. Natuurlijk willen we dat allemaal wel, een plezierig, kalm en fijn leven waarin jouw energie bruist en je jouw dromen & doelen in je leven kunt waarmaken & misschien wel je purpose kan vervullen! Want zodra je jouw vleugels gaat ontdekken zal dit zeker gaan gebeuren en ga je pas beseffen wat innerlijk geluk is! ​Maar... je blijft aan je pijn vasthouden totdat je iets vindt dat je meer waardeert dan je pijn, zoals je kinderen, familie, vrienden, je gezondheid etc. ​Geloof mij, ik bleef ook aan mijn pijn vasthouden, dit voelde comfortabel, het-is-nu-eenmaal-zo gedachtes, maar durfde toch de sprong te maken, dit omdat mijn liefde voor mijn dierbaren veel groter is! ​Ik heb deze reis gemaakt en kan je echt vertellen dat dit mijn leven totaal heeft verandert! In alle opzichten. Van het in verbinding staan met mijzelf, maar nog meer met het in verbinding staan met mijn gezin; mijn kinderen, mijn man en de omgeving om ons heen. ​Mijn visie is zo verbreed, zo groots, zo mooi dat het enthousiasme en het passionele vuur completely in mij heeft aangewakkerd! Dit had ik allemaal veel eerder moeten weten is het enigste wat er in mij opkomt! Waarom leren wij dit niet van jongs af aan al? Dit zijn de belangrijkste natuurwetten, de wetten van kwantumfysica welke eigenlijk bij elke opvoeding naar boven moet komen. ​Maar jij, jij bent er op tijd bij! Je bent niet voor niks op deze website belandt, juist en vooral deze website. Jij kan jouw leven veel mooier maken en alles en nog veel meer eruit halen dan wat je nu misschien doet. En nog beter, jij kan het jouw kinderen, neefjes of nichtjes ook allemaal aanleren! Geef vooral het lichtje door, zodat deze wereld waarin macht en oude overtuigingen veel te lang de wereld hebben geregeerd kan veranderen zodat we allemaal veel meer vanuit zelfliefde en vertrouwen de wereld om ons heen weer opnieuw kunnen bouwen. ​Je mentale emotionele toestand regelt alles. Het is het krachtigste in je leven! Overtuigingen bepalen alles, verander je verhaal en je mindset en het zal je leven veranderen. ​Dit laat jij toch niet liggen?

Wie ben jij
Positiever leren denken

DIT LEVERT LOVE M'IWINGS JOU OP

IT DOESN'T GET EASIER. YOU GET BETTER.

Zelfliefde

 

Houden van jezelf maakt jou groots! Nog grootser dan je al bent. Het is het herontdekken om weer vanuit een pure energie van jezelf te houden. De verbinding weer volledig met jezelf te voelen. Jezelf te accepteren, waarderen, je grenzen beter aan te geven & je imperfecties durven te laten zien. Alles in jezelf te omhelzen en jezelf te tonen aan de wereld!

Waarde ontdekken

Jouw echte waarde te ontdekken. Je gaat inzien dat je jaren lang jezelf klein hebt gehouden, door middel van oude belemmerende overtuigingen. Jouw waarde ga je helemaal leren kennen.

Je durft eindelijk jouw eigen ik, jouw authenticiteit uit te stralen!

We got you!

Ontspan

Ontspannen kan je leren! Tips & Tricks om jou elke dag te leren ontspannen. Want wist je dat je nog productiever wordt na een ontspanningsessie?

Wanneer je ontspant komt er ruimte vrij, ruimte voor antwoorden, inspiratie & energie die weer volop door je lijf kan stromen!

Hoofd & Hart

 

De verbinding met jezelf brengt automatisch de verbinding met je hoofd & hart. Zodra je echt die verbinding voelt vanuit hoofd en hart merk je dat je alles heel anders gaat zien en veelal 'voelen'.

Je kunt meer luisteren naar je intuïtie en leren daarop te vertrouwen. De verbinding van hoofd en hart wakkert een passioneel vuur in je op!

Mindsetshift & Manifesteren!

Al die belemmerende overtuigingen houden je elke keer tegen om iets te willen doen in je leven. Dat kleine kritische stemmetje leren herkennen, woorden anders vormen zodat je alles kunt gaan manifesteren in je leven!

Je vernietigt die oude overtuigingen die je niet langer dienen en vervangt ze door nieuwe om de toekomst te creëren die je graag wenst!

In jouw Kracht staan

Angst en falen laat je achterwege, je gelooft

 nu veel meer in jouw eigen kracht en vertrouwt geheel op jezelf.

Alles gaat meer vanuit een flow.

Je weet hoe je jouw kracht kan gebruiken in je dagelijks leven omdat je de vaardigheden in je leven voorgoed hebt geïmplementeerd!

Dit ga je in je leven merken wanneer je het online programma volgt:

  Innerlijke rust 

  Je houdt meer van jezelf en kan daardoor veel meer van een ander houden

√  Je staat in verbinding met jezelf en daardoor ook met je omgeving

  Je kent je zelfwaarde, waardoor je ook weet dat je overvloed waard bent in welke vorm dan ook!

√  Een fijnere energie waar je elke dag profijt van hebt!

√  Minder angsten en paniekaanvallen

√  Merkbaar veel meer zelfvertrouwen!

√  Meer genieten van het leven

√  Nooit meer twijfelen aan jezelf

√  Goede beslissingen en keuzes kunnen maken

√  Dat "ik heb het vandaag niet in me" gevoel voorgoed verpletteren

√  En het gevoel "ik-ben-niet-goed-genoeg" gevoel hierbij ook voorgoed verwijderen uit je leven!

√  Het gevoel van doelgerichtheid en minder stress in je dagelijks leven

  Weten hoe je kan manifesteren

√  Eindelijk je (her)ontdekte vleugels gebruiken en uitslaan om naar die bestemming te vliegen waar jouw           dromen op je wachten om realiteit te worden! 

Wat je krijgt

wanneer je kiest voor LOVE M'IWINGS:
 

persoonlijke ontwikkeling

6 Video's

Met uitleg & oefeningen &

Inspiratie

zelfliefde ontwikkelen

WORKSHEETS

Integreer het in je leven.

Schrijf het op!

cursus positief denken

170 Pagina's

Meer dan 170 pagina's om jouw leven te veranderen!

wie ben jij

Jaar toegang

Een jaar tijd om dit 'A way of Life' te maken.


Ben je er klaar voor?

Om een bloeiend, vreugdevol en
succesvol leven te leiden?

Kies dan voor jezelf, kies voor

het online programma LOVE M'IWINGS

Klik op de knop hieronder

emotionele blokkades opruimen

Ontdek jouw vleugels

Alle tools die je nodig hebt om je volledig potentieel te unlocken in deze onvoorspelbare wereld.

emoties loslaten

LOVE M'IWINGS

Video's, worksheets, pagina's vol met tools & eye -openers

ter waarde van meer dan:

De waarde die je ontdekt over jezelf is met geen enkele andere waarde te beschrijven!

Wij willen graag dat velen deze waarde gaan ontdekken zodat wij beetje voor beetje en ieder voor zich een betere wereld kunnen creëren,

 

want wij geloven erin dat wanneer jij dit voor jezelf kunt doen, de wereld automatisch mooier wordt!

Normaal met een waarde van €499,-

Nú voor €129,-

REVIEWS

"Love M'IWINGS is echt een supermooi programma!

Het heeft mij echt geholpen om mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde te vergroten en negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Ik heb ook geleerd om bewust te worden van mijn gedachten en de juiste woorden te kiezen om mijn dromen en doelen te kunnen realiseren. Ik merkte echt op dat ik vaak woorden uitsprak welke een negatieve lading hadden.

Super bedankt, dit heeft me zoveel inzichten gegeven!"

"Ik voelde me na dit programma echt weer geïnspireerd en gemotiveerd om mijn dromen en doelen waar te maken en meer uit mezelf te halen dan ik nu doe!

Dankjewel lieve Angelic!"

"Wat een eye openers! Zo dankbaar dat ik dit programma ben tegengekomen,

het heeft mijn kijk op mijn leven en mijn gedachten totaal geshift!"

"Dit programma is echt zo mooi, alles wordt ook heel goed en duidelijk uitgelegd zodat je het meteen snapt. Als je ook je zelfvertrouwen wilt vergroten, een mindsetreset aan wilt gaan en de juiste energie aan wilt trekken in je leven om bepaalde dingen te manifesteren,

dan raad ik je dit programma echt aan!"

"Lieve Angelic, wat een prachtig programma! Ik ben halverwege en het heeft me nu al zoveel mooie inzichten gegeven. Het is zo gemaakt vanuit jouzelf, jouw ervaring.

Dat maakt het heel mooi, liefdevol en krachtig!"

"In één woord WAUW, wat een mooi programma, zo blij dat ik dit programma ben gaan volgen,

heel dankbaar!"

"Prachtig, liefdevol, perfecte opbouw, ik heb weer hele mooie inzichten gekregen, tussenlaagjes van stof ontdoen, thank you!"

"Via een vriendin een verwijzing gekregen naar dit programma, en oh my wat een gaaf programma! Zo mooi opgezet, ik heb er megaveel van geleerd en wist totaal niet dat er nog zoveel meer te ontdekken viel in mijn leven, ik ga aan de slag met alle mooie inzichten die ik heb meegekregen, mega bedankt hiervoor!"

"Love M'iwings heeft mijn zelfvertrouwen enorm vergroot en mijn mindset positief veranderd. Het heeft me geleerd hoe ik positieve woorden kan gebruiken om bepaalde dingen in mijn leven te manifesteren, een heel fijn en goed opgebouwd programma, dankbaar!"

"Dit programma heeft me geholpen om van mezelf te houden en mezelf te accepteren zoals ik ben. Het heeft me geleerd om krachtige affirmaties te gebruiken die mijn leven positief hebben veranderd. LOVE M'IWINGS is een bron van inspiratie. Ik voel me sterker dan ooit tevoren!"

"Ik voel me nu krachtiger en zelfverzekerder in het leven.

Dit is zeker een waardevolle investering in mezelf geweest!

Een programma dat écht verschil maakt!"

Uit respect voor de privacy van alle personen en hun persoonlijke ontwikkelingsreis, worden er geen namen vermeld in de reviews.
bottom of page