top of page

ONLINE PROGRAMMA
HEAL M' IWINGS

Over in de kern helen & leren loslaten.

In de kern al je blokkades helen zorgt voor meer innerlijke rust, meer energie, nog meer zelfvertrouwen en vertrouwen in de wereld. Kortom voor nog een fijner, plezieriger leven. In Heal your Wings gaan wij de diepte in, we gaan ontdekken waarom je soms zo getriggerd wordt in het leven en we gaan leren om dit op te lossen, los te laten. Doordat we leren hoe we dit kunnen doen, zal je straks geen blokkades meer hebben die je wellicht nu tegenhouden om een leven te leven waar je zo ontzettend graag alles wilt uithalen wat er maar is. Je zult jouw grote potentieel gaan ontdekken en misschien wel je 'purpose'.

Dit programma is perfect voor diegenen die al een goede basis hebben gelegd met het online programmaLOVE M'IWINGS en meer willen weten over in de 'kern' al je blokkades te helen en de weg helemaal vrij te maken voor een vervuld leven in overvloed!

Het programma kan je in een online omgeving volgen, in jouw eigen tijd, moeiteloos en met gemak! 

COMING SOON!

WAT WIL JIJ NIET MEER?

  • Angstig of een onrustig gevoel hebben

  • Jezelf aangevallen voelen, constant getriggerd worden

  • In een depressie zitten of misschien zelfs wel een Burn - Out

  • Lichamelijk moe voelen

  • Slaapproblemen

  • People Pleaser zijn

  • Je Niet-Goed-Genoeg voelen

  • Altijd geldtekort hebben

  • Moeilijk vinden om je dag te beginnen

  • Het Wat-Doe-Ik-In-Vredesnaam-Hier-Op-Aarde gevoel

Wat je wel graag wilt.. 

Een extatisch gevoel van ZIJN.

Helder krijgen wat je graag wilt in dit ene prachtige leven welke je hebt en vooral oude blokkades loslaten.

Want bij het loslaten van 'oude blokkades' begin je als het ware aan een 'schone lei' waarin je veel beter je doelen kunt bereiken in je leven & kunt manifesteren wat je wilt, waarin je veel beter op die 'hoge frequentie' kan intunen.

Oude overtuigingen die vaak gepaard gaan met blokkades die je met de jaren hebt gecreëerd in je leven houden je vaak klein, ze weerhouden je ervan om iets juist wel te doen. Ze houden je in het comfortabele, veilige of juist schijnveiligheid? Je onderbewustzijn heeft gevoelens en overtuigingen gecreëerd om je op een 'primitief niveau' veilig te houden. Je overtuigingen hebben je leven gecreëerd.

Mijn oude overtuigingen waren; doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg of steek vooral je kop niet boven het maaiveld uit, val niet op!

 

De oude overtuigingen die je hebt kunnen je maken of breken! Oude overtuigingen houden je tegen je doelen te bereiken!

Het is tijd om deze overtuigingen inclusief zijn diepere kern los te laten, te helen en te verschuiven. Op een dieper niveau dan alleen je overtuigingen veranderen laten wij je zien hoe jij je vleugels weer kunt herontdekken.

Vanuit onze methode laten wij jou zien en ervaren hoe je deze blokkades op kunt ruimen en los kunt laten, zodat jij op weg kan naar een fijn, plezierig en mooi leven waarin je makkelijk al je doelen kunt bereiken, het maximale uit je leven kunt halen & kan manifesteren wat je maar wilt in je leven!

Je mentale emotionele toestand regelt alles.

Het is het krachtigste in je leven!

Overtuigingen bepalen alles, verander je verhaal en het zal je leven veranderen.

Sta jij klaar voor jouw levens veranderende verschuiving?

En nee laat je nu niet door dat innerlijke kritische stemmetje tegenhouden die tegen je zegt, ' blijf jij maar in het oude vertrouwde', durf de stap te nemen en kies voor het online programma van

HEAL M'IWINGS en stap in een nieuwe wereld!

Investeer in jezelf, de vaardigheden die je opdoet zullen je jarenlang rendement opleveren!

Wel hebben we als tip om een goede basis te leggen met ons online programma LOVE M'IWINGS, want wanneer je een goede basis hebt gelegd sta je zeer stevig en volledig in balans waardoor jouw energiefrequentie skyhigh is en alles veel makkelijker en moeitelozer wordt!

girl-g6a35a9687_1920.jpg

HEAL
M'IWINGS
COMING
SOON!

LOVE M'IWINGS Screen.png

DIT LEVERT
HEAL M' IWINGS JOU OP
Bereid je voor op een enorme doorbraak!

Blokkades opheffen

 

Blokkades ontstaan in ons leven wanneer we bijvoorbeeld iets hebben meegemaakt wat niet leuk is geweest en waarbij we een sterk 'negatief en vervelend' gevoel aan hebben overgehouden. Door deze blokkades op te heffen, zul je gaan merken dat de vele 'triggers' die misschien nu in je leven zijn opgelost worden.

Innerlijke rust

Innerlijke rust ervaren kan alleen maar als je jezelf accepteert zoals je bent, met al je littekens, pijn en (nare) ervaringen in het leven. Innerlijke rust krijg je niet zomaar, je moet wel het werk willen verrichten om de stappen te zetten om tot deze staat van zijn te komen. Wij helpen je!

Fit

Zodra jij je innerlijk werk hebt gedaan dan gaat als vanzelf je buitenkantje er ook aan meedoen! Want een frisse, positieve en motiverende mindset gaat niet meer samen met je 'oude ik', je groeit als het ware naar je 'nieuwe ik' toe.

Ben jij er klaar voor?

Leren Loslaten

Leren loslaten is acceptatie, is in het NU zijn en dankbaar te zijn voor wat er zich nu in je leven manifesteert. Krijg door de oefeningen die we je aanbieden in HEAL M'IWINGS steeds meer de kracht om los te laten..

Ervaar het maar!

Energie

Door alle 'oude overtuigingen' om te zetten naar nieuwe frisse motiverende overtuigingen ervaar je om je dag te beginnen met nieuwe frisse energie. Beheer je energie, want hoe hoger de energie in je lichaam, hoe beter je hart, geest en ziel werken.

Dat exciting gevoel, dit wil jij toch ook vasthouden?

Vuur

Het mooiste wat er is! Het vuur in jezelf wordt weer aangewakkert! Yeahh! Eindelijk, hier zat je op te wachten. Genoeg dagen in duisternis gehad. Het is tijd voor licht, ruimte, lucht en vuur! Laat het vuur maar branden naar een lucky bonfire.

Jouw eigen bonfire!

bottom of page