top of page

Positief leren denken is een krachtige tool welke onmisbaar is!

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

Positief leren denken is een krachtige tool welke onmisbaar is en die je leven drastisch kan beïnvloeden.

Het kan een verandering in je mindset teweegbrengen en je leren om niet zo veel meer in je hoofd te zitten en te overdenken.

Bovendien kan het niet alleen jouw leven veranderen, maar ook dat van anderen om je heen.


positief leren denken, positief denken cursus,

Het begint allemaal met het herkennen en erkennen van negatieve gedachten.

Je kunt leren om deze gedachten te herkennen en te vervangen door positieve gedachten.


Dit kan moeilijk zijn in het begin, omdat negatieve gedachten vaak automatisch in ons opkomen. Maar naarmate je oefent, zul je merken dat het gemakkelijker wordt en dat je steeds meer positieve gedachten hebt.


"dat je niet meer blijft hangen bij negatieve gedachten en je jezelf niet steeds afvraagt wat er fout zou kunnen gaan.


Positief leren denken is een krachtige tool welke onmisbaar is in je leven!"


Een belangrijk aspect van positief leren denken is dat het je leert om niet te veel te overdenken en in je hoofd te zitten.

Dit betekent dat je niet meer blijft hangen bij negatieve gedachten en je jezelf niet steeds afvraagt wat er fout zou kunnen gaan. In plaats daarvan leer je te accepteren wat er is en te focussen op de positieve aspecten van elke situatie.


Wanneer je positief leert denken, beïnvloedt dit niet alleen jouw leven, maar ook de mensen om je heen. Het kan bijvoorbeeld een positief effect hebben op je relaties en hoe je met anderen omgaat. Als je positieve gedachten uitstraalt, zul je merken dat anderen ook positiever op jou reageren. Dit kan dus ook leiden tot meer harmonie in je leven.


Bovendien kan positief leren denken je helpen om alle ervaringen die op je af komen positief te beïnvloeden. Dit betekent niet dat je geen negatieve ervaringen meer zult hebben, maar wel dat je anders zult omgaan met deze ervaringen. In plaats van bijvoorbeeld te blijven hangen bij een mislukking, zul je je focussen op de lessen die je hebt geleerd hieruit en hoe je verder kunt gaan. Hier gaan velen ook de fout in en denken dat we door positief te denken nooit meer uitdagingen krijgen in ons leven en dat het een en al 'regenbogen en huppelende eenhoorns' zijn. Maar door positief te denken kan je jezelf wel in een hogere vibratie, frequentie zetten maar dit betekent niet dat jij dan geen enkele uitdaging meer zult krijgen in je leven. Je weet er dan gewoon véél beter mee om te gaan!


Ik weet nog goed toen ik jaren geleden in de beginfase zat om mijn negatieve gedachten om te zetten naar positieve, dat ik het daar best moeilijk mee had.

Je valt al heel snel in je ‘oude patroon’, totdat je weet waar deze ‘negatieve gedachten’ vandaan komen, worden dingen pas heel helder bij je.


Onze mentale gezondheid is zo belangrijk, want wanneer we in onze mind, ‘gezond’ zijn voel je dit door je hele lijf heen,

in je hele bestaan,

in je totale ZIJN.


Een mindsetreset is het beste wat me ooit is overkomen, ik zou ook nooit meer terug willen en kan dit ook niet. Mijn leven is zoveel mooier en makkelijker geworden, vrij van ‘oude overtuigingen, blokkades’ etc.


Het is een start om je complete mindset te veranderen en hierdoor je complete wereld, want het ligt natuurlijk niet alléén aan positief leren denken, het is zoveel meer dan dat, het is teruggaan naar de kern, het is voelen, het is ontdekken naar het ‘waarom’, het is je complete vleugels weer weten te (her)ontdekken om uit te breken uit die kooi die je vasthoudt om weer vrij te kunnen vliegen.


En het beste van alles is dat het nooit te laat is om hiermee te beginnen.

Dus waar wacht je nog op?

Begin vandaag nog met positief denken en ontdek zelf hoe het je leven kan veranderen!


Wij hebben een heel mooi programma ontwikkelt om jou daarmee te kunnen helpen, jou weer jouw vleugels te laten (her)ontdekken, het is o.a. een positief denken cursus, maar het biedt veel meer dan dit alleen! Neem een kijkje!


Wil je wat kleiner beginnen dan hebben we een hele gave gids voor je, Positieve Gedachten creëren, neem nu stappen en zie hoe onmisbaar positief leren denken wordt in jouw leven.


Want heel zijn we al, we hoeven alleen de puzzelstukjes in elkaar te leggen en…

te vliegen!


Lieve groet,

Angelic147 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page