top of page

It all begins with selflove..zelfliefde ontwikkelen

Bijgewerkt op: 19 okt. 2023

Een gelukkig leven begint allemaal bij zelfliefde. Ja je hoort het goed, wees wat liever voor jezelf, houd van jezelf en accepteer jezelf zoals je bent! Het is tijd om meer zelfliefde te ontwikkelen!


Angelic van Mierle Teerlink
Angelic van Mierle Teerlink


In het verleden hield ik helemaal niet van mezelf...Ik zette mezelf juist vaak voor schut. Omdat ik een bril droeg, of omdat mijn haren nooit goed zaten, ik nooit echt superslank was omdat ik van lekker eten hield en nog steeds ervan houd overigens. Meestal zelfspot verborgen in een grapje, ja want als mensen erom konden lachen, dan lachte ik wel met ze mee! Steeds verder ging ik van mezelf afstaan. Geen zelfliefde, alleen maar zelfspot.

Ik telde mee!


Houd ten volste van jezelf en ooit misschien wel eerder dan je denkt, kan jij in de spiegel kijken en tegen jezelf zeggen “Ik hou van jou.”

Om jezelf echt te leren waarderen, zul je eerst in verbinding moeten gaan staan met jezelf, met jouw energie.IK voelde mezelf nietig, niks waard en een loser..


Het is echt tijd om meer zelfliefde te ontwikkelen!


Ik had het echt nodig, want te vaak voelde ik mezelf nietig, niks waard, een loser, minderwaardig en buitengesloten.

Ik droeg alleen de lasten van anderen om me heen, deed alles voor iedereen en vergat mezelf. Te vaak. Letterlijk en figuurlijk droeg ik ook altijd ‘de lasten van een ander’, want ik had altijd pijn in mijn nek en schouders.

Een people pleaser werd ik.

En.

Een apart geval

Dat was ik altijd al. Zo voelde het tenminste wel.

Maar niet wetende dat ik dat gevoel altijd zelf creëerde, door mijn quirky gedrag, klunzigheid en niet moeders mooiste, gingen mijn gedachten met mij de vrije loop!

Ze vertelden mij dat ik er niet toe diende, dat ik geen talenten had, niks goed kon doen, dat ik niks voorstelde, dat ik alleen gezien werd als ik iets voor een ander zou doen, blablabla..


Maar.....


Dit alles heb ik overwonnen door mijn mindset écht te gaan resetten.

Al mijn kennis opgedaan in de afgelopen 11 jaar ervaring, trainingen en opleidingen heb ik nu gegoten in een heel gaaf programma; LOVE M'IWINGS, ben jij het zat en wil je nu voor eens en voor altijd leren wat zelfliefde ontwikkelen, positieve gedachten creëren, weten welke woorden je moet gebruiken om betere ervaringen aan te trekken en te manifesteren en nog zoveel meer, ga dan snel naar het programma, honderden mensen zijn je al voorgegaan en hebben allemaal een fantastisch resultaat behaald qua persoonlijke groei, dus twijfel niet en ga naar LOVE M'IWINGS!

Of lees hier tips voor meer zelfzorg..


Lieve groet,

Angelic108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page