top of page

WIE BEN JIJ?

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

We weten vaak wel WAT we kunnen en WELK beroep we uitoefenen, maar WIE BEN JIJ nu eigenlijk?


wie ben jij, wings to fly

Wie we zijn vinden we vaak moeilijk te zeggen van onszelf. Ik ook, of in ieder geval vond ik moeilijk. Nu ik weet WIE ik ben ook al valt alles om mij heen weg, maakt mij diep van binnen zo intens BLIJ!Jouw Ware zelf.

WIE BEN JIJ?


“Jij bent niet hetgeen wat je doet of wat je bezit maar wie jij bent, wie jouw ware zelf is zodra je masker afvalt en alles om je heen verdwijnt.”

Alle bezittingen, designerkleding, mooie auto’s, diploma’s, prestaties, geld etc. kunnen zomaar allemaal weg zijn, wie of wat blijft er dan over?

Voel je je dan minder? Kan jij dan nog wel stevig blijven staan? Heb jij je genoeg waarde toegekend zodat jij zelf sterk overeind kan blijven staan als alleen overeind blijven staan het enige is wat er telt?


WIE jij bent?


Je kan jezelf alleen redden als je je ware zelf kent en herkent.

Bouw voor jezelf een persoonlijk portefeuille op waarop je kunt terugvallen als al je materiële rijkdom is weggevallen.

Een stevige fundering.

Een fundering waarin je jezelf nooit kwijtraakt.

En altijd kunt zijn wie jij echt bent!

Want jij bent niet hetgeen wat je doet of wat je bezit maar wie jij bent, wie jouw ware zelf is zodra je masker afvalt en alles om je heen verdwijnt.De aller waardevolste les


Mijn naam is Angelic van Mierle Teerlink, ik weet nu WIE ik ben, dit is de aller waardevolste les in mijn leven.

Ik zou willen dat ik eerder kennis had kunnen maken met mijn ware Zelf...
ermee vertrouwd RAKEN

“Jou een bezield leven te laten leven, met je hoofd richting de sterren en met je beide voeten stevig op de grond staande in deze aardse realiteit!”

Deze kans kan jij nu krijgen, het is niet voor niks waarom jij dit zit te lezen, op een of andere manier ben jij hiermee in aanraking gekomen. Het is tijd, ja ook voor jou om je ware zelf te gaan ontdekken. Je ware zelf ontdekken en je ermee vertrouwd te laten raken. Zodat jij het lichtje weer verder kan laten branden en weer kunt doorgeven aan anderen.


Jou een bezield leven te laten leven, met je hoofd richting de sterren en met je beide voeten stevig op de grond staande in deze aardse realiteit!


Honderden mensen zijn je al voorgegaan en hebben de stap gezet naar het (her)ontdekken van wie zij zijn, twijfel niet maar ga nu snel naar LOVE M'IWINGS en ontdek ook jouw vleugels, and fly!92 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page