top of page

TIPS VOOR MEER GELUk..

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023

Vaak zijn we op zoek naar tips om meer geluk te ervaren en weten we eigenlijk ook wel dat die tips die we ter harte nemen ons uiteindelijk weer terugbrengt bij dat 'ongelukkige gevoel'. Dit komt doordat we er bij wijze van spreken alleen maar een pleister opdoen. Een paracetamol pakken om de pijn te onderdrukken..



geluk,lotusbloem


Deze ' tijdelijke' pijnstillers zijn vaak een 'snel redmiddel', maar om echt een leven te leiden waarin je veel vaker geluksmomenten kan beleven, hier is toch echt iets anders voor nodig.


“Bij de kern, daar waar het te helen valt”

Wij van IWINGS kunnen jou dit bieden, omdat wij weten dat als je iets bij de kern aanpakt je vanzelf de oplossingen aangereikt krijgt in je leven. Bij de kern, daar waar het te helen valt.



Geen pleisters meer.

Meer geluk.


Pleisters plakken is dan geen optie meer, natuurlijk wel voor wat kleine schaafwonden, want een leven waarin je altijd in een staat van geluk verkeerd, dit bestaat natuurlijk niet.

Maar een leven waarin je veel meer in balans bent met jezelf, je pijn en je triggers, je met een rotsvast vertrouwen in jezelf jouw doelen en passies neer kunt zetten in je leven, dit kan natuurlijk wel!


Leven vanuit verbinding, vanuit een passioneel vuur welke binnenin jou wakkert, dit leven ligt voor het grijpen. Je zult alleen moeten weten, hoe?


Ga naar ons online programma LOVE M'IWINGS en leer hier precies HOE je dit kunt doen!

Het is een training die je online kunt volgen op je eigen tempo.

Na deze training weet ik zeker dat je heel veel eye-openers hebt ontdekt en erachter bent gekomen wat ècht geluk nu werkelijk betekent!


Lieve groet,

Angelic


128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page