top of page

Mijn ware stem. Mijn verhaal gaat al vele levens terug

Via woord laat ik mijn ware stem horen. Mijn verhaal gaat al vele levens terug..


Mijn ware stem, Barbara
Mijn ware stem, Barbara

Mijn stem is al vanuit al die levens niet écht hoorbaar geweest, of gesmoord geweest.

En wanneer ik haar liet horen, werd ik op de brandstapel gezet, verbannen en gemarteld.


Maar nu in deze Nieuwe tijd, het watermantijdperk, komt daar voor mij en alle vrouwen

(en ook de mannen) een eind aan.

Niet meer voldoen aan, maar juist Zijn vanuit je ware Hogere Zelf!


Mijn naam is Barbara.

Mijn leven begon in  september 1974 in Beiroet, Libanon.

Daar werd ik direct met het eerste pijnstuk in mijn leven geconfronteerd.

Ik ben ter adoptie gesteld en heb na enkele weken mijn land van herkomst verlaten en daarbij ook mijn geboortefamilie. Ik ben in een huisartsen gezin terecht gekomen waar vooral het ego-bewustzijn was ontwikkeld, er een vorm van narcisme en emotioneel onbereikbare ouders was. De ruimte om te kunnen zijn wie ik écht ben, voelde ik hier niet.

Ik heb mij altijd anders gevoeld, nam spirituele waarnemingen waar wat dan afgeschoven werd als fantasie. Met de beste intenties hebben ze mijn broers en mij groot gebracht en wisten zelf ook niet beter.


De derde dimensie hield de mens ook in de matrix, in slaap.

Het was vanuit het weten, i.p.v. uit het hart.

Mijn vader stierf plots toen ik net 16 was en wederom werd ik geconfronteerd met verlating. Dit deed mij emotioneel en geestelijk niet veel goeds. Van kleins af aan zocht ik naar een bepaalde verbinding. Zowel binnen als buiten het gezin en deed ik er alles aan om maar gezien en gehoord te worden. Wat zeker meestal anders uitpakte dan mijn bedoeling was en ik in nare donkere situaties terecht kwam.


Op mijn 22e  kwam er, voor mij, licht in de duisternis en werd ik een alleenstaande moeder van een prachtige nieuwetijdskind. Zij is inmiddels bijna 26 jaar en is mijn grote spiegel en held. (Naast dat ik mijZelf Nu ook als eigen held zie).

Samen doorleefde en overleefden wij de pubertijd, waarin ik 5 ½ jaar door een burn-out ben gegaan. We hebben het elkaar soms erg pijnlijk lastig gemaakt. We zijn hier goed en bewuster uit gekomen.  Ook ben ik voor het eerst bewust geworden wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt. Want dat is wat wij voor elkaar hebben.


Inmiddels ben ik alweer ruim 3 jaar samen met mijn tweelingziel.

Dit proces met hem heeft mij tot de meest diep verborgen schatten gebracht om te helen.


"Intens, confronterend en je kan er niet omheen."


Er doorheen en je schaduwstukken onder ogen komen is het enige dat je nog kan doen.

En we zijn er doorheen!

Steeds meer harmonie en onvoorwaardelijke liefde brengt en houdt ons bij elkaar.


Mijn mediamieke gave werd steeds sterker ontwikkeld, waardoor ik als medium ging werken. Uiteindelijk heb ik mijn Praktijk Astara Nour geboren laten worden en zijn deze gaven een onderdeel van wat ik mag laten zien en door mag geven.

Hier begeleid ik andere hoogsensitieve mensen die ook, net als ik gedaan heb en nog steeds doe, willen ‘diepzeeduiken’. De reis naar hun binnenwereld aan willen gaan en hier hun schaduwstukken onder ogen willen komen om zo weer bij hun ware Zelf, de Bron te komen, zodat ze het leven gaan leven waar zij blij van worden.

Waar ze weer leren luisteren naar hun ware stem, hun intuïtie. Ik heb tijdens mijn reis naar binnen diverse tools en kennis op gedaan en mag deze nu doorgeven aan diegene die de volle verantwoordelijkheid over de regie van hun eigen leven willen nemen.


"Ik leef steeds meer vanuit mijn hart, mijn intuïtie"


Ik leef steeds meer vanuit mijn hart, mijn intuïtie en laat de tijd los waar kan en ga mee met de flow van het Universum.

Ik ben uit de kast gekomen en erken mijzelf als een prachtige heks, een energiewerker, een lichtwerker. Ik laat mijn stem horen en mijZelf zien, zonder schaamte en angst.

Ik ben altijd zo geweest en zal dit altijd Zijn.


Ik heb de reis gelopen in dit leven om haar weer tevoorschijn te halen en om nu andere mensen te inspireren en te motiveren om hun eigen leven te gaan creëren.


Als ik dit kan, na een pad van doornstruiken te hebben bewandeld, door mijn schaduwstukken onder ogen te komen, om nu het leven te leven in overvloed,

kan jij dit ook!


Change your story, and be the change!Volg Barbara, deze Strong Women & Brave Soul

Instagram: @praktijk_astara_nour


Ik dank je wel lieve Barbara voor het delen van jouw verhaal, jouw ware stem laat horen via woord, zo krachtig, vol moed en doorzettingsvermogen!

Dat vele vrouwen door jouw verhaal te lezen ook geïnspireerd mogen worden om haar ware stem te laten horen en zich zelf mogen laten zien zonder schaamte en angst ♡


Lieve groet,

Angelic232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page