top of page

Ik was Ver van mijzelf verwijderd, niet gehoord, gezien en begrepen

Mijn naam is Bianca Pijlman-Camron. Ik ben Bewustwordingscoach en NLP- coach.

Mijn missie is om verlichting te brengen bij mensen die in het donker verkeren en niet weten hoe ze eruit kunnen komen.


Niet gehoord gezien en begrepen
Bianca Pijlman-Camron

Ik wil graag mijn verhaal delen zodat ik een inspiratie kan zijn voor anderen. En dat jij niet de enige bent die bepaalde situaties of gebeurtenissen hebt meegemaakt in jouw leven die niet fijn waren, je niet kon verwerken, geen plekje kon geven en daarmee blijft worstelen. Waardoor er steeds meer obstakels ontstaan.

Hoog Sensitief & Empathisch hierdoor kon ik al vrij jong mensen lezen en inschatten

Als jong meisje verloor ik mijn vader al heel vroeg. Ik was nog maar zeven jaar toen mijn vader overleed. Dit heeft bij mij ontzettend veel teweeg gebracht.


Meer dan ik ooit had verwacht.


Doordat mijn vader heel snel overleed binnen een paar dagen viel dit voor mij heel zwaar. Ik voelde ontzettend veel onrecht, boosheid en pijn. Waardoor ik het overlijden van mijn vader niet goed kon verwerken en het weg ging stoppen. Zodat ik niet steeds werd geconfronteerd met mijn emoties en gevoel van onrecht.


Als klein meisje was ik heel vrolijk, erg sociaal, liefdevol, leergierig en creatief. Ik wilde van kleins af aan ervoor iedereen zijn en iedereen helpen wanneer het nodig was. Dat zat er toen al in.

Mijn moeder voedde mij, mijn zus en twee broertjes in haar eentje op. Ze heeft altijd haar uiterste best gedaan om haar kinderen een gelukkig leven te bieden. Ondanks haar inzet voelde ik mij altijd anders dan mijn broers en zussen.

Doordat ik empathisch ben en hoog sensitief ben ik gevoeliger dan anderen en kan ik mij goed verplaatsen in de ander maar ook in de emoties van anderen. Ik neem hierdoor meer waar en kon al vrij jong mensen lezen en inschatten.   

Ik voelde mij daardoor ook niet altijd gehoord, gezien en begrepen. En voelde mij vaak eenzaam.

Door mijn creativiteit en mijn passie voor schrijven kon ik mijn gevoel en emoties uiten door te knutselen, verhalen en gedichten te schrijven. Maar ook door mijn gevoelens en gedachtes op papier te schrijven.


Dit gaf mij rust.


Ver van mijzelf verwijderd door Burn-Out, Depressie en Traumatische ervaringen

Op latere leeftijd belandde ik in een burn-out en depressie, en kreeg ik te maken met traumatische ervaringen. Dit werd veroorzaakt doordat ik het verlies van mijn vader niet goed kon verwerken en geen plekje kon geven.

Tijdens mijn leven kwam ik verschillende obstakels en stagnaties tegen. Ondanks dit alles bleef ik altijd klaar staan voor anderen en ging ik regelmatig over mijn eigen grenzen heen. Ik verlangde ernaar om gehoord, gezien en begrepen te worden. En wilde niet geconfronteerd worden met mijn pijn en verdriet. Dus bleef ik maar doorgaan en klaar staan voor anderen. Want daar was ik goed in en hoefde ik niet bij mijn emoties en gevoel van onrecht te komen.

Ik negeerde alle signalen van mijn lichaam. Waardoor mijn lichaam zowel lichamelijk en geestelijk voor mij de keuze maakte. Ik kon toen niet anders dan toegeven dat het zo niet langer kon. Ik moest vanaf dat moment accepteren dat ik in een burn-out en depressie zat. Maar dat was niet makkelijk verre van dat. Ik heb daar ontzettend mee zitten worstelen. En voordat ik de juiste hulp kreeg was ik al ver van mijzelf verwijderd. 


Maar uiteindelijk voelde ik aan alles in mijn lichaam dat er een verandering moest gaan plaatsvinden. Ik moest mijzelf de liefde geven waar ik zo naar verlangde. Ik moest verandering aangegaan en de stappen zetten die daarvoor nodig waren om van mijn obstakels of te kunnen komen.

Dit ging gepaard met veel ups maar ook heel veel downs. Ik leerde mijzelf steeds meer kennen. Waardoor ik mijzelf ging ontwikkelen en kon groeien. En mijn burn-out en depressie uiteindelijk kon overwinnen.


De vraag "Ben ik gelukkig" bracht mij uiteindelijk naar mijn missie

Toen ik bijna veertig jaar oud was, stelde ik mezelf de belangrijke vraag: "Ben ik gelukkig?"

Het antwoord was nee.

Ik besefte dat ik mezelf altijd aanpaste om anderen tevreden te stellen, wat ervoor zorgde dat ik mezelf verwaarloosde. Op dat moment besloot ik eindelijk voor mezelf te kiezen en ben ik verschillenden opleidingen gaan volgen. Waardoor ik mijzelf verder kon ontwikkelen. Dit was voor mij een keerpunt in mijn leven.


"Dit was voor mij een keerpunt in mijn leven."


Ik ontdekte dat mijn missie lag in het helpen van anderen die dezelfde struggles doormaakten als ik. Ik wilde van meerwaarde zijn en mensen een duwtje in de rug geven op hun eigen pad van bewustwording.


Zo ontstond mijn onderneming als Bewustwordingscoach en NLP-coach.


Door mijn eigen licht te laten schijnen en mijn expertise in te zetten, ben ik de persoon geworden die ik nu ben. Ik ben nu de coach die ik altijd al wilde zijn.

Met liefde en passie voer ik mijn werk uit, met als doel mensen te helpen die in het donker verkeren zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten stralen en positieve veranderingen in hun leven kunnen creëren.


This Is Me! En ik help jou graag met jouw persoonlijke groei en transformatie. Ik geloof dat ik door mijn eigen ervaringen en mijn empathisch vermogen een unieke connectie kan maken met mijn klanten en hen kan begeleiden op hun eigen reis naar zelfontdekking en persoonlijk welzijn.


Mijn verlies op jonge leeftijd en het gevoel van eenzaamheid hebben me geïnspireerd om anderen te helpen die zich ook alleen en onbegrepen voelen. Ik begrijp en weet hoe moeilijk het is om in donkere tijden te verkeren. En hoe moeilijk het kan zijn om bepaalde situaties en gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden in jouw leven. Te kunnen verwerken, plekje te geven, los te laten of een andere betekenis aan te geven.


Daarom ben ik vastbesloten om anderen te ondersteunen en te begeleiden. Zodat ze dit niet alleen hoeven te ondergaan. Want samen bereik je meer als alleen.

Het was een langdurig proces om tot dit punt te komen. Ik heb obstakels en stagnaties ervaren, maar ik ben er sterker uit gekomen. Het besef dat ik mezelf op de eerste plaats moest zetten en mijn eigen grenzen moest respecteren. Het heeft me geholpen om uit een burn-out, depressie en traumatische ervaring te komen.

Ik leerde mijzelf beter kennen. Waardoor ik mijzelf weer kon zijn.


"Ik leerde mijzelf beter kennen. Waardoor Ik mijzelf weer kon zijn."


Mijn missie is om een bron van steun en inspiratie te zijn voor mensen die met vergelijkbare uitdagingen worstelen. Ik wil hen helpen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en hun licht te laten stralen.

Met liefde en passie voor mijn werk ben ik toegewijd aan het begeleiden van mijn klanten op hun pad naar persoonlijke groei, zodat zij ook de verandering kunnen worden die ze willen zien in hun leven.

En als jij voelt aan alles dat ik jou daarbij kan helpen schroom dan niet en neem een kijkje op mijn website of neem gerust contact met mij op.


Liefs,

Bianca Pijlman-Camron🍀

Coaching By Bianca CamronVolg deze krachtige Strong Women:Dankjewel lieve Bianca, moedige vrouw, voor het delen van jouw verhaal waarin je het donker hebt overwonnen en je er jouw missie van hebt gemaakt om anderen te helpen die dezelfde struggles hebben meegemaakt als jij! Je bent echt een inspiratie voor velen door jouw verhaal te delen, erg moedig van jou! Een grote dankjewel🤍


Lieve groet,

Angelic

151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page