top of page

Ik ben door 'Hell and back' gegaan

In mijn leven heb ik zoveel meegemaakt, net zoals zovelen.

Ik ben door ‘hell and back’ gegaan op verschillende momenten in mijn levensverhaal.

kyra, iwings, zelfliefde, persoonlijke ontwikkeling, strong women
'Ik ben door Hell and Back' gegaan, Kyra

Ik zal niet alles benoemen, maar ik kan je wel vertellen dat er momenten zijn geweest dat ik dacht niet meer door te kunnen gaan. Ik dacht dat het beter zou zijn als ik terugging naar het Licht.


Het Licht staat voor mij, sinds ik mijn spirituele reis ben begonnen, voor de Bron, God, Al wat Is.

 

Ik heb nooit geloofd. Ik wilde mijzelf niet verbinden aan een religie. Ik wilde geen onderdeel zijn van iets, waarvan ik de strekking niet van begreep. Toch kwam daar een moment dat ik me zo eenzaam en verlaten voelde dat ik me wendde tot een energetisch therapeut. Ik zou wel zien wat er zou gebeuren, had er weinig verwachtingen van. Maar wat er toen met mij gebeurde, ik werd helemaal geopend. Mijn hart werd geopend en ik voelde dat het me iets deed. Na veel innerlijk kindwerk gedaan te hebben samen met haar en mijn Ziel gevoeld te hebben tijdens de sessies, begon ik vertrouwen te krijgen. Vertrouwen in het Universum en al haar pracht en glorie. Niet één specifieke God, niet alleen gedacht vanuit het Katholieke, maar een overvloed aan Liefde en Licht.

 

Ik leerde communiceren met het Universum en haar helpers.

Ik voelde me verbonden met de Bron.


Deze lichtenergie kwam tot me en ik leerde dat dit Licht ook in mijzelf aanwezig was.

Die kracht, die liefdevolle energie, die mocht ik aanspreken voortaan. Het gaf me eindelijk een gevoel van thuiskomen. Het oneindige gevoel van heimwee was weg. Ik mocht hier mijn werk doen. Hier op Aarde. Ik was nog niet klaar om te gaan. Deze openbaring in de spiritualiteit gaf me de steun en kracht die ik nodig had om uit het dal te komen.

 

Dit geeft me nog steeds, tot op heden, de moed om door te gaan. Er zijn nog weleens dagen dat ik me klote voel en depressief wordt, maar ik voel wél dat ik hier ben voor een reden. Ik schrijf dagelijks boodschappen voor eenieder die het kan gebruiken. Ik deel dit op mijn socials, Facebook en Instagram, en bereik zo vele andere zielen die er veel steun uit halen. Al meer dan 4 jaar heb ik deze dagelijkse boodschap. Ik voel dat dit gestuurd wordt door het Universum. Natuurlijk heb ik zelf veel kennis en ervaring opgedaan door de lange periode dat ik in de psychiatrie heb rondgelopen, maar de ware Liefde die ik voel tijdens het schrijven, voelt toch anders dan gewone kennis.

 

Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Ik heb mijn angsten overwonnen en ben diep in mezelf gedoken om daar te komen. Het leven is niet gemakkelijk, zwaar zelfs af en toe, maar ik sla me er doorheen. Ik vraag hulp als ik die nodig heb, ik gebruik de tools, zoals meditatie, visualisatie, intuïtief schrijven en ik blijf dichtbij mezelf. Steeds als ik me af voel afzakken, dan kom ik terug in het Nu. Ik heb nu 3 bundels uitgegeven, ben bezig met het schrijven van mijn levensverhaal om die begin volgend jaar uit te geven, dus het gaat de goede kant op, al zeg ik het zelf.

 

Dankbaar voor de kansen en mogelijkheden die ik op mijn Pad krijg. Dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven. Daar heb ik de kracht uit weten te halen en daarmee kan ik nu anderen ondersteunen op hun Pad. Dat is mijn missie hier op Aarde en dat is wat mijn drijfveer is om door te blijven gaan.

 

Liefs, Kyra Swanenberg
Volg Kyra, deze Beautiful Soul

Instagram: @schrijfselsvanuitdeziel

Facebook: schrijfselsvanuitdeziel


Ik dank je wel lieve Kyra voor het delen van jouw verhaal, jouw kracht en de moed om het licht toch te vinden en dat alles wat je hebt meegemaakt jou hier nu heeft gebracht in al het moois wat je doet, een liefdevol licht voor velen!

Dat vele vrouwen jouw kracht en licht mogen voelen in deze soms zo duistere wereld ♡


Lieve groet,

Angelic

 


 

333 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page