top of page

Delen is de sleutel, delen van de liefde die je bent..

Bijgewerkt op: 17 nov. 2023

Het verliezen van mezelf, aan drank, drugs en ongezonde relaties, heeft de nodige – belangrijke – impact gehad. Terug te leiden naar het kleine eigenzinnige meisje, dat dacht dat het handiger was om te zijn zoals iedereen. Allemaal zaadjes, die me gek genoeg naar het licht hebben gebracht.


Hoe?


Lenny, delen, iwings, zelfliefde
'Delen is de sleutel', Lenny

Door in de diepste donkerste momenten, in overgave te gaan.

Gewoon omdat je niet anders kunt. Ik was knock-out geslagen, in een verlaten hotel aan het strand van Nicaragua, door mijn toenmalige verkering. Met een blauw oog en beurse rug, stond ik 's ochtends alleen op. Zonder nadenken liep ik naar het raam en zette mezelf in de flamingo-yoga-pose.

Eén been opgetrokken, handen voor het hart en keek uit over de oceaan.

In mijn herinnering sta ik daar de hele ochtend. In diepe verbinding, met het puurste van het puurste in mij. Een moment van eeuwigheid. Het was alsof er een vliesje om me heen was gelegd. Van licht, engelen, beschermheiligen. Het bracht me heelhuids thuis, waar ik me volledig op werk stortte. Een paar jaar eerder was het, wederom op reis, een andere vorm van overgave dat me naar huis leidde. De Narcotica Brigade pikte me op. Ik was doelwit geworden van een drugshandel, waar mijn verkering een bemiddelende rol had gespeeld. Ik had dat niet overleefd, in de staat van zijn waarin ik toen verkeerde. Te lang en teveel coke. Geestelijk te labiel. En lichamelijk te vel overbeen. Alle liefde in de ogen van de dame, verzekerde me, dat ik veilig was. En ik liet alles los. Na een week te zijn schuilgehouden in een huis, stortte ik bij aankomst in Nederland in.

Ik legde al mijn vertrouwen in een traumatoloog. Het werd een innerlijke reis via hypnose, terug naar het kleine meisje. De scheidslijn tussen het diepste donker en zuiverste licht, blijkt maar heel dun.

Die overvloedige liefdesinjecties heb je nodig. Want de echte pijn, die begint vaak pas later. Ik stopte op eigen kracht met drank, drugs en sigaretten. Maar tien jaar lang hield ik mijn mond. Ik liep over van schaamte en afschuw. Achter gesloten deuren schreef ik erop los. Vanaf mijn pubertijd was ik gefascineerd door dromen. Ik schreef ze op, analyseerde ze en kreeg feeling voor symboliek. Ik zag overal om me heen betekenissen, boodschappen, fluisteringen. Ik deelde ze niet. Want ook dat was grote schaamte en afschuw. Ik, wie ik was. Met al m'n waarnemingen voorbij het zichtbare... Ik was het zelf die alles wilde killen in mij. Verdoven. Klein maken. Dat was de grote ontrafeling, na stukje bij beetje te zijn afgebroken, tot vrij letterlijk, het bot. Ik moest weten waarom ik het zo ver had laten komen. Ik trok alles uit de kast.

Met onbekende, vreemden of professionals deed ik alles uit de doeken. Maar mijn eigen sociale omgeving, die wist van niks. Het begon te rommelen in mij. Ik kreeg pfeiffer en huidproblemen. Mezelf zichtbaar maken in wie ik werkelijk was, werd de uitdaging. En weer trok ik alles uit de kast. Ik begon met het schrijven van blogs. Bood gratis soulreadings aan. Deelde mijn creativiteit. En langzaamaan begon ik weer vertrouwen in mijzelf te krijgen. Ik kreeg een nieuwe liefde. Ging bewust aan de slag met zelfliefde. En leefde een teruggetrokken, simpel leven in een huisje in het Limburgse bos. Terug naar mijn ware natuur. Op z'n tijd ging ik flink dansen, om alles van me af te schudden. Maakte ik helende reizen naar tropische oorden om op te laden. En tegelijk diep verdriet los te weken. Afgewisseld met etherische olietjes, zelfgemaakte taartjes en kruiden uit de moestuin. Ook kwam ik tot acceptatie van geen moederschap. En dan kom je op een punt dat alles lijkt te zijn losgetrilt. Dat was het onverwachtse moment dat alles wat me bekend was, verdween. Relatie, wonen, werk. In dit jaar veranderde alles. Ik had dan ook niets meer te verliezen... Made with YADE was geboren. Creaties vanuit mijn diepste verbinding.

Zachte pastelkleurige krachtdieren & kids.

Een samensmelting van mijn innerlijke en uiterlijke reizen. Delen is de sleutel. Delen van de liefde die je bent.
Liefs Lenny
Volg deze lieve krachtige powervrouw op instagram: @madewithyade

Of bekijk haar prachtige werk op haar website: https://madewithyade.nl/


Ik dank je wel lieve Lenny voor het delen van jouw heftige, ontroerende verhaal,

jouw kwetsbaarheid en kracht!

Je zult hiermee heel veel vrouwen inspireren en motiveren in het leven.


Lieve groet,

Angelic


388 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page