top of page

Blokkades en oude patronen opruimen

Bijgewerkt op: 17 okt. 2023


In mijn leven heb ik vaak het gevoel gehad dat er iets was wat me tegenhield.

Ik wist niet wat het was, maar ik merkte dat ik steeds terugviel in dezelfde oude patronen en gewoonten.

Het voelde alsof ik vastzat in mijn eigen leven en niet vooruit kon komen..


blokkades opruimen, oude patronen opruimen, emotionele blokkades opruimen

Op een dag besefte ik dat ik misschien wel verschillende blokkades had die me tegenhielden in alles wat ik wilde doen.

Ik begon te onderzoeken wat deze blokkades waren en wilde deze blokkades opruimen, ik ontdekte dat veel van hen te maken hadden met oude overtuigingen die ik had over mezelf en mijn leven.

Ik had mezelf beperkende gedachten opgelegd die me ervan weerhielden om nieuwe dingen te proberen en mezelf te ontwikkelen.


"Ik begon te werken aan mijn zelfvertrouwen en mijn mindset te veranderen."

Ik besloot dat het tijd was om deze oude patronen op te ruimen en mezelf de kans te geven om te groeien en te veranderen.

Ik begon te werken aan mijn zelfvertrouwen en mijn mindset te veranderen.

Ik herinnerde mezelf eraan dat ik de kracht had om te veranderen en dat ik niet langer vast hoefde te zitten in mijn oude gewoonten.


Het was geen gemakkelijke reis en soms was het echt frustrerend om te merken dat ik nog steeds terugviel in mijn oude patronen. Maar ik hield vol en bleef werken aan mezelf.


Langzaam maar zeker begon ik resultaten te zien. Ik merkte dat ik meer zelfvertrouwen had en dat ik me vrijer voelde om nieuwe dingen te proberen. Ik begon te genieten van het leven en te beseffen dat er zoveel meer was te ontdekken in het leven dan ik me had voorgesteld.


Vandaag de dag ben ik dankbaar voor mijn reis naar het (her)ontdekken van mezelf en alle lessen die ik heb geleerd. Ik weet nu dat oude patronen en blokkades kunnen worden opgeruimd en dat we de kracht hebben om ons leven te veranderen. Het kost tijd en inspanning, maar het is het zeker waard!


Wil jij dit ook graag en eindelijk verlost zijn van deze oude blokkades en patronen in je leven? Ga dan naar de online training LOVE M'IWINGS, je leert hier om een ijzersterke mindset te ontwikkelen zodat ook jij klaar bent om een veel fijner, plezieriger en succesvoller leven te leven! Je leeft maar één keer, dus waarom wachten? Onderneem die actie nu!

En ik weet zeker dat je wereld ten goede gaat veranderen en je jezelf één vraag gaat stellen, waarom heb ik dit niet eerder geweten?


Lieve groet,

Angelic93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page