top of page

INNERLIJK
KOMPAS
SESSIE

Emoties loslaten

“Luister naar de fluisteringen van je lichaam, de magische taal die spreekt van binnen. 
Laat innerlijke disbalans zich tonen als een weg naar genezing. Ontdek de kracht van verbondenheid en laat jouw unieke ik stralen.”

Op een mooie zonnige dag kwam ik in contact met een moeder genaamd Anna. Ze deelde haar bezorgdheid over haar zoon Luca, die de laatste tijd worstelde met prikkelbaarheid en frequente hoofdpijn.

 

Anna had talloze oplossingen geprobeerd, maar niets leek echt te helpen.

Anna's zoektocht naar antwoorden bracht haar naar mijn Innerlijke Kompassessie, een unieke coachingsessie die via schriftelijke communicatie verliep.

 

Met deze sessie kon ik haar inzichten bieden in de mogelijke oorzaken van de disbalans, zowel bij haarzelf als bij Luca.

Ik begon met het verkennen van hun situatie en het intuïtief aanvoelen van de onderliggende factoren. Vervolgens deelde ik mijn bevindingen met Anna in een persoonlijk verslag die ze kon downloaden. Dit document was als een kompas dat haar de weg wees naar verheldering en begrip.

In het verslag ontdekte Anna dat de disbalans bij Luca verband hield met overweldiging op school. Zijn gevoeligheid en de druk van prestaties veroorzaakten stress, wat op zijn beurt leidde tot de lichamelijke klachten waar hij mee worstelde. Maar ook disbalans vanuit haar, haar kind uitte de fysieke psychosomatische pijn omdat zij weerstand voelde tegen verandering en onopgeloste gevoelens van verlies van waardigheid voelde. 

 

Dit inzicht raakte Anna diep en gaf haar een nieuw perspectief op de situatie van haar zoon en van haarzelf.

Met de kennis die ze had opgedaan, kon Anna stappen ondernemen om Luca te ondersteunen. Samen met de school creëerden ze een aangepast leerplan dat rekening hield met zijn behoeften en hem de ruimte gaf om zichzelf te uiten. Langzaam maar zeker begon Luca op te bloeien en verdwenen zijn hoofdpijn en prikkelbaarheid. Ze begon aan haar zelf te werken en haar onopgeloste emoties los te laten en besloot meer aan haar zelfvertrouwen te werken.

Een Innerlijk Kompassessie had niet alleen Anna geholpen om de oorzaak van de disbalans bij Luca te begrijpen, maar ook die van haar en om actie te ondernemen en positieve veranderingen in hun leven te brengen. Het was een waardevolle ervaring die hen dichter bij elkaar bracht en hen hielp om op een dieper niveau met elkaar te verbinden.

Als je jezelf of je kind(eren) ook in een vergelijkbare situatie bevinden, nodig ik je uit om deel te nemen aan een Innerlijk Kompassessie.

 

Samen kunnen we de sluimerende oorzaken van disbalans ontdekken en je de richting geven die je nodig hebt om helderheid, welzijn en harmonie in je leven te herstellen.

 

Laten we samen op reis gaan naar een dieper begrip van onszelf en degenen van wie we houden.

Psychosomatische klachten

Wist je dat je gedachten en emoties soms echt invloed kunnen hebben op je lichaam op een manier dat je fysieke klachten krijgt.

 

Bij psychosomatische klachten laat je lichaam je eigenlijk weten dat er iets uit balans is aan de binnenkant.

 

Het is als een signaal dat je innerlijke gevoelens en stress zich willen laten zien. Misschien onderdruk je bepaalde emoties, maar die vinden altijd wel een manier om naar buiten te komen.

 

Ze komen naar voren als lichamelijke symptomen, zoals pijn, vermoeidheid, buikpijn, hoofdpijn, huiduitslag etc.

Het belangrijkste is om te beseffen dat je geest en lichaam nauw met elkaar verbonden zijn.

 

Dus als je last hebt van psychosomatische klachten, betekent dat niet dat het "allemaal in je hoofd zit" of dat je jezelf voor de gek houdt.

Het is echt en serieus.

 

Het is gewoon een teken dat je aandacht moet besteden aan zowel je emotionele welzijn als je lichamelijke gezondheid.

Besteed aandacht aan deze Red Flags 🚩🚩🚩

Laat een Innerlijk Kompassessie je gids zijn op de reis van begrip, waar de woorden op papier je hart en je pad verlichten naar een leven in balans en welzijn.

Een reis naar innerlijke wijsheid.

Waar de puzzelstukjes in elkaar vallen en jij weet wat te doen met deze situatie in je leven.

"In het stille fluisteren van onze intuïtie vinden we de sleutel tot verheldering, voor onszelf en onze dierbaren."

Wacht niet langer en verlicht je pad

*Let op; Een innerlijk kompas sessie is geen medisch advies! 

Wanneer jij echt medische zorg nodig hebt, dien je je huisarts/zorgverlener te raadplegen of een andere professionele medische behandeling te zoeken. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel nooit uit om ernaar te zoeken vanwege iets dat op deze website of in gelinkte materialen is gelezen. (zie disclaimer)

 

 

I WILL GIVE YOU WINGS TO FLY!

Jij bent het zo waard!

REVIEWS

“DE INNERLIJKE KOMPASSESSIE HEEFT MIJN LEVEN EN DAT VAN MIJN ZOON LUCA OP EEN HELE MOOIE MANIER VERANDERD. TOEN IK ME GEEN RAAD MEER WIST IN MIJN ZOEKTOCHT NAAR OPLOSSINGEN VOOR ZIJN PRIKKELBAARHEID EN HOOFDPIJN, BRACHT DEZE SESSIE EEN NIEUW INZICHT VAN BEGRIP EN VERHELDERING. DE COACH, WIENS (INTUÏTIEVE) INZICHTEN IK VIA EEN PERSOONLIJKE PDF ONTVING, BEGREEP LUCA OP EEN DIEPER NIVEAU DAN IK OOIT HAD KUNNEN ZIEN. HET DOCUMENT OPENBAARDE DAT DE OORZAAK VAN ZIJN DISBALANS TE MAKEN HAD MET DE OVERWELDIGING OP SCHOOL, DE DRUK VAN PRESTATIES EN ZIJN GEVOELIGHEID VOOR PRIKKELS. MET DEZE WAARDEVOLLE INFORMATIE KON IK STAPPEN ONDERNEMEN WELKE IK OOK GEDAAN HEB. HET HEEFT ONZE BAND OOK ECHT  VERSTERKT! IK BEN JE HEEL DANKBAAR!"

Uit respect voor de privacy van alle personen en hun persoonlijke ontwikkelingsreis, worden er geen namen vermeld in de reviews.

IT DOESN'T GET EASIER.
YOU GET BETTER.

......Every day is a chance to get better, start now.

bottom of page