top of page

BODY
EMOTION
TUNING

foto Ang Lach.jpg

“Het is tijd om je opgesloten emoties, wonden van je voorouders, karmische banden en generatietrauma's los te laten. Jezelf te bevrijden van de onzichtbare banden die je binden aan oude pijn door oude opgesloten gevangen emoties.”

De meest voorkomende, vaak niet-herkende, onderliggende oorzaak van onze fysieke en emotionele pijn zijn vastzittende onderdrukte, opgesloten gevangen emoties.

Opgesloten gevangen emoties kunnen een negatieve invloed hebben op verschillende aspecten in je leven, ze kunnen je blokkeren in het leven, je uitputten of zelfs ziek maken.

 

Wat er ook maar onderdrukt wordt, zal altijd een manier vinden om zich uit te drukken, het laat zich zien. 

Er zijn vele nadelen die je kunt ervaren en die je kunnen blokkeren in je leven en weerhouden je dromen en doelen na te streven.

JOUW LICHAAM IN DISBALANS

  • Algeheel Ongemak : Opgesloten gevangen moties kunnen ervoor zorgen dat je je over het algemeen ongemakkelijk voelt in je eigen lichaam. Je kunt een gevoel van spanning, onrust of een constant gevoel van ongemak ervaren.

  • Lichamelijke Blokkades: Het vasthouden van deze emoties kan leiden tot fysieke blokkades in je lichaam. Je kunt spanning en stijfheid in je spieren ervaren, vooral in gebieden zoals de nek, schouders en rug. Deze blokkades kunnen je beperken in je bewegingsvrijheid en comfort.

  • Ontstekingen & Pijn: Opgesloten emoties kunnen ook echt een negatieve invloed hebben op je fysieke gezondheid. Ze kunnen bijdragen aan het ontstaan van ontstekingen in het lichaam, wat kan leiden tot verschillende vormen van pijn, zoals hoofdpijn, buikpijn of gewrichtspijn.

  • Somberheid en Depressie: Opgesloten emoties kunnen zich ook manifesteren als een diepe somberheid en zelfs leiden tot depressieve gevoelens. Dit kan een negatieve invloed hebben op je stemming en je algehele welzijn.

  • Energieloosheid: Het vasthouden van alle negatieve emoties kan ook zorgen voor een constante vermoeidheid en een gebrek aan energie. Alles kost je teveel energie, wat echt kan leiden tot fysieke en mentale uitputting.

  • Belemmering van Persoonlijke Groei: Opgesloten emoties kunnen je belemmeren om je volledige potentieel te bereiken. Ze kunnen leiden tot een gebrek aan zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, waardoor je terughoudend wordt om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontwikkelen.

Het is daarom erg belangrijk om aandacht te besteden aan je emotionele gezondheid en constructieve manieren te vinden om met deze oude opgesloten gevangen emoties om te gaan en de uiterlijke signalen van je innerlijke disbalans te herkennen.

 

Wanneer je geboren wordt ben je pure energie, tot je 7e levensjaar 'download' je alles om je heen van je ouders/opvoeders, familie, vrienden, school, etc. 

Het is net als dat je een laptop of computer koopt in de winkel en deze ziet er leuk en mooi uit van de buitenkant, maar je kan er nog helemaal niks mee! Tenzij je de software gaat installeren (de downloads) om je laptop of computer werkend te maken naar jouw inzicht en met jouw programma's waar jij mee kunt werken. Máár als je teveel programma's of programma's met een virus download kan je computer of laptop ook helemaal vol raken waardoor het waarschijnlijk ook trager wordt, vastloopt of zelfs defect raakt waardoor je er echt helemaal niks meer mee kan..

Dit is dus ook hetzelfde met je lichaam, je lichaam is de 'hardware' om het zo maar even te zeggen en jouw 'downloads', je onderbewustzijn (je gedachten, oude overtuigingen, etc.) de software. Wanneer je dus vastloopt in het leven, kan er iets zijn met de software, waar je dus even naar dient te kijken. Een ongemak met je fysieke lichaam is een boodschap voor jou dat er iets niet goed zit, een red flag.

Kijk hiernaar. Zoek de oorzaak van iets op. Ga naar de kern. 

 

Heb ik misschien teveel negativiteit gedownload? Negatieve emoties opgeslagen, weggestopt?

Dit doen we overigens echt allemaal weleens hoor, we 'parkeren' even ons gevoel om maar even door te kunnen gaan, dit leren we al vanaf kinds af aan.

'Niet huilen, slik je tranen in en doorgaan, je bent toch een sterke meid of stoere jongen? Nou kop op, het is niet erg..'

Dus dit is totaal niks geks, maar door je emoties blijvend te 'parkeren' kan het zich gaan nestelen in je lichaam...

Wanneer je auto een rood lampje aangeeft onderneem je toch ook meteen actie, omdat je anders denkt dat hij het misschien wel helemaal begeeft...

 

Body Emotion Tuning is een krachtige methode om opgesloten, gevangen, negatieve emoties te vinden en los te laten die in het lichaam zijn opgeslagen door je onderbewustzijn om je (in het verleden) te beschermen tegen verder lijden...

Wanneer je emoties ervaart die je niet goed kunt verwerken, kunnen deze emoties zich opstapelen en vastzetten in je lichaam in de vorm van 'energie pakketjes'. 

Gevangen emoties oefenen een vervormende kracht uit op het energieveld van het lichaam. Deze onverwerkte ‘energiepakketjes’ kunnen een grootte hebben van een honkbal tot zelfs de grootte van een kleine meloen. 

 

Het idee van opgesloten gevangen emoties is gebaseerd op de gedachte dat emoties niet alleen mentale ervaringen zijn, maar die zich ook fysiek kunnen uiten in het lichaam. 

Emoties hebben een diepgaande invloed op de kwaliteit van ons leven.

"Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Wanneer deze energie pakketjes lang genoeg blijven zitten kunnen ze vast komen te zitten in je lichaam en als ze dat doen, veroorzaken ze uiteindelijk emotionele mentale en fysieke effecten, totdat je het kan 'vrijgeven.'

Deze energiepakketjes zorgen voor een misvormde kracht op de energiebanen in jouw lichaam.

Deze vervorming beïnvloedt de weefsels van je lichaam aan, waardoor fysieke pijn en storingen kunnen ontstaan.

 

Zo kunnen onverwerkte emoties zich ook ontwikkelen tot beginnende ontstekingen, ziektes of andere fysieke en chronische klachten.

Elke biologische functie die plaatsvindt in de omgeving van gevangen emotionele energie zal tot op zekere hoogte worden beïnvloed, inclusief cellulaire processen, bloedstroom, lymfestroom en de stroom van acupunctuurmeridiaanenergie. 

Dit is de reden dat opgesloten emoties zoveel fysieke pijn en ongemak veroorzaken voor zovelen van ons. ​

Het loslaten van gevangen emoties is daarom erg belangrijk voor je welzijn. 

Wanneer vastzittende emoties worden verwijderd, kunnen de klachten vaak direct minder worden of zelfs verdwijnen. Dit is natuurlijk wel voor ieder persoon anders. 

 

Bij een Body Emotion Tuning sessie voer ik door middel van het menselijk kompas (een innerlijk weten), een spiertest uit (kinesiologie). Door middel van specifieke vragen te stellen zoek ik op welke en hoeveel gevangen emoties je in je lichaam hebt. Door de disbalans in je lichaam op te kunnen sporen wordt het door magnetische energie en de principes van de oude Chinese Geneeskunde losgelaten. 

Velen voelen zich hierna ook meteen een stuk lichter, bevrijd & blijer!

"Emoties hebben een diepgaande invloed op de kwaliteit van ons leven."

Wanneer je deze emoties loslaat, voel je je vaak vrijer en niet meer beperkt in het leven, omdat je niet langer wordt gehinderd door deze opgesloten gevangen emoties.

Zelfs wetenschappers hebben bewezen dat magnetische energie doorbloeding stimuleren of een regulerend effect op de doorstroming van het bloed kunnen hebben. Zwellingen en ontstekingen verdwenen, wonden genazen beter en sneller. ​

De Body Emotion Tuning sessies kan ik jou ook bieden, aangezien sessies ook op afstand plaats kunnen vinden is locatie geen probleem, we gaan dan online via ZOOM of als je toch kiest voor in-person bij mij @myhome aan de slag met jouw emoties. Ik help je ze op te sporen door een techniek die spot-on is en help jou om van deze emoties, die je al zo lang hebt vastgehouden, die jou in je leven hebben tegengehouden of misschien zelfs ziek hebben gemaakt, eindelijk los te laten..

*Let op; Er kunnen geen absolute resultaten gegarandeerd worden, net zoals alle coach/therapie vormen heeft heling tijd nodig. Verbetering, verlichting, kan soms ook meteen op te merken zijn na de sessie(s), dit is natuurlijk voor elk persoon anders.

Eventuele resultaten (reviews) vormen geen garantie of voorspelling met betrekking tot het resultaat van een individu met behulp van een Body Emotion Tuning sessie.

Als jij echt medische zorg nodig hebt, dien je je huisarts/zorgverlener te raadplegen of een andere professionele medische behandeling te zoeken. Negeer nooit professioneel medisch advies en stel nooit uit om ernaar te zoeken vanwege iets dat op deze website of in gelinkte materialen is gelezen. (zie disclaimer)

Wacht niet langer en meld je aan voor de online of @myhome sessie! 

 

 

 

I WILL GIVE YOU WINGS TO FLY!

Jij bent het zo waard!

REVIEWS

“MIJN PUBERZOON IS VEEL MINDER BOOS EN ZOEKT NU MEER DE VERBINDING OP MET MIJ EN MIJN MAN"

“MIJN DOCHTERTJE KLETST NU VEEL MEER EN MAKKELIJKER, WAARHEEN ZE VOORDIEN TE VERLEGEN EN STIL WAS. HET LIJKT WEL OF ZE NU UIT HAAR SCHULPJE IS GEKROPEN. ZO BLIJ ZIJN WIJ! DIT GEBEURDE OOK ECHT EEN DAG NA DE SESSIE TE HEBBEN GEHAD."

“HET PROCES VAN EMOTIES LOSLATEN HEEFT ME GEHOLPEN OM MIJN PIJNEN TE VERLICHTEN. IK KON EINDELIJK OUDE WROK EN PIJNLIJKE HERINNERINGEN ACHTER ME LATEN. HET WAS EEN BEVRIJDEND GEVOEL OM NIET LANGER VAST TE ZITTEN IN NEGATIEVE EMOTIES. IK VOEL ME LICHTER EN BEVRIJD! ZO DANKBAAR DAT IK ANGELIC HEB ONTMOET."

“IK HAD NOOIT GEDACHT DAT HET LOSLATEN VAN EMOTIES ZO'N DIEPGAAND EFFECT ZOU HEBBEN OP MIJN LEVEN. NA JARENLANG TE HEBBEN GELEDEN ONDER PIJNLIJKE EMOTIES EN TRAUMA'S, BESLOOT IK DIT PAD TE GAAN BEWANDELEN SAMEN MET ANGELIC. EN IK BEN ZO DANKBAAR DAT IK DIT GEDAAN HEB. HET HEEFT ME ECHT GEHOLPEN OM MIJN PIJNEN TE VERLICHTEN. IK KON EINDELIJK MIJN EMOTIES HERKENNEN, ERKENNEN, ACCEPTEREN EN LOSLATEN. HET VOELDE LETTERLIJK ALS EEN LAST DIE VAN MIJN SCHOUDERS GENOMEN WERD. MIJN PIJN WERD MINDER INTENS. 

MAAR WAT NOG BELANGRIJKER IS, IS DAT IK INNERLIJKE RUST HEB GEVONDEN. IK HEB GELEERD MEZELF TE ACCEPTEREN EN LIEF TE HEBBEN. IK HEB GELEERD OM ME TE CONCENTREREN OP POSITIVITEIT EN GROEI. DIT HEEFT EEN HEEL GROTE IMPACT GEHAD OP MIJN ALGEHELE WELZIJN.

IK VOEL ME NU VEEL KALMER, LICHTER EN MEER IN BALANS, SUPERDANKJEWEL LIEVE ANGELIC!

Uit respect voor de privacy van alle personen en hun persoonlijke ontwikkelingsreis, worden er geen namen vermeld in de reviews.

IT DOESN'T GET EASIER.
YOU GET BETTER.

......Every day is a chance to get better, start now.

bottom of page