top of page

GRATIS MINDFUL MONTH:
30 Dagen Zelfzorgplanner, Gedachten Dagplanner, Mindset Check in en Dankbaarheids Tracker

Een MINDFUL MONTH speciaal voor jou! Een maand bewust worden van jouw gedachten, je zelfzorg, dankbaarheid en je mindset! Een stap die je nu kunt maken geheel voor jezelf, ga snel naar de download onderaan deze pagina en ik wens je alvast veel mooie en bewuste dagen toe deze maand!

 

Een zelfzorgplanner kan nuttig zijn omdat het je kan helpen bij het organiseren en plannen van activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van je fysieke en emotionele welzijn. Het kan je ook helpen om je prioriteiten op het gebied van zelfzorg te bepalen en ervoor te zorgen dat je voldoende tijd en aandacht besteedt aan het zorgen voor jezelf.

Een Gedachten Dagplanner kan nuttig zijn omdat het je kan helpen om je bewust te worden van je gedachten en emoties gedurende de dag. Door je gedachten op te schrijven, kun je patronen en negatieve denkpatronen identificeren en deze veranderen. Dit kan leiden tot meer positieve emoties, een betere stemming en een beter vermogen om met stress om te gaan.

Een Dankbaarheids Tracker kan nuttig zijn omdat het je helpt om positieve emoties te ontwikkelen en je te richten op wat goed gaat in je leven, in plaats van je te laten meeslepen door negativiteit. Door regelmatig dankbaarheid te uiten en te reflecteren op de goede dingen in je leven, kan het je helpen om je gelukkiger, gezonder en veerkrachtiger te voelen.

Het bijhouden van dankbaarheid kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst. Het kan je eraan herinneren dat je niet alleen bent en dat er goede dingen zijn om dankbaar voor te zijn, zelfs in moeilijke tijden. Door dankbaarheid te tonen, kan je ook je relaties met anderen verbeteren en je meer verbonden voelen met de wereld om je heen.

Het helpt je om je aandacht te richten op het positieve in je leven en je te helpen je te concentreren op wat echt belangrijk is.

Print de 30 Dagen Zelfzorgplanner uit en hang het op waar je het elke dag kunt zien.

Print de Mijn Gedachten Dag planner en Dankbaarheids Tracker zo vaak uit als je wilt en wees je bewust van je gedachten en waar je dankbaar voor bent, elke dag weer!

Maak het een 'Way of Life!'

 

Je kunt het nu als PDF bestand downloaden,
zie onderstaande knop.

bottom of page