top of page

wo 03 apr

|

De Bron in Tiel

Mindful Meet Up - Your Roots Your Voice

We gaan in deze Mindful Meet Ups vooral een veilige haven bieden voor elkaar waar iedereen veilig haar ruimte mag innemen, waar je gehoord, gezien en geliefd voelt, waar jouw stem waardevol is.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mindful Meet Up - Your Roots Your Voice
Mindful Meet Up - Your Roots Your Voice

Tijd en locatie

03 apr 2024, 19:00 – 21:00

De Bron in Tiel, Lingedijk 58, 4002 XL Tiel, Nederland

Over het evenement

Mindful Meet Ups, waarbij we elkaars innerlijk vuur telkens weer kunnen aanwakkeren, die levensvreugde mogen voelen, nieuwe dingen jouw pad op mogen komen, verbindingen met elkaar leggen en die intense verbinding aangaan met jezelf via boost talks, journaling, verhalen vertellen, innerlijk werk, meditaties, visualisaties, kortom alles wat jouw innerlijk vuur, die intense levensvreugde weer aanwakkert🔥🔥

Sta jezelf toe om te groeien & in je kracht te staan en weer te verbinden met je lichaam vanuit acceptatie, liefde voor jezelf en je eigen ruimte in te nemen.

Jezelf weer te (her)ontdekken en te herinneren wie jij werkelijk bent, onder al die lagen van herinneringen en pijn.

Weer in contact komen met je pure en authentieke zelf.

We gaan in deze Mindful Meet Ups vooral een veilige haven bieden voor elkaar waar iedereen veilig haar ruimte mag innemen, waar je gehoord, gezien en geliefd voelt, waar jouw stem waardevol is.

In deze groep ben je veilig en maak je connectie met gelijkgestemden en wanneer je wilt mag je jouw verhaal laten horen.

Jouw stem laten horen mag zeker, maar hoeft niet!

Ik weet als geen ander dat ik altijd op zoek was naar een veilige haven maar niet altijd meteen m’n stem wilde laten horen.

Deze Mindful Meet Ups zijn als een kalme oase te midden van jouw dagelijkse bezigheden, waar je wordt uitgenodigd om te vertragen, te ademen en te reflecteren.

Deze avonden zijn magisch met betekenisvolle gesprekken over zelfzorg, het creëren van een positieve mindset en het delen van ervaringen die levens veranderen. In het delen van verhalen zit kracht, ze verbinden ons en vormen de basis van begrip en empathie.

Iedereen heeft een verhaal te delen, een levensles, een moment van doorbraak waar je herkenning, inspiratie of motivatie vind in een club van gelijkgestemden.

Elke Mindful Meet-up is anders en geeft jou de mogelijkheid om geheel jezelf te mogen zijn in al jouw zachtheid en kracht, want dit maakt dat we die Strong Women, Brave Souls zijn, samen bewandelen we dit pad en steken elkaars innerlijk vuur aan🔥🔥

Ga jezelf weer zien in jouw volledige licht

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan nu aan🤍

Whatever you do today will impact Seven generations later

Tickets

  • Your Roots Your Voice

    Dit ticket is jouw toegang tot de Mindful Meet Up - Your Roots Your Voice

    € 17,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page